We zijn blij en dankbaar dat jij ons boek hebt aangeschaft.
We geven je daarom graag twee gratis E-books. Zo kun je nog meer uit het boek halen.

Vul je gegevens in en allebei de gratis E-books komt meteen naar je toe:

Ja, ik wil de gratis E-books in mijn mailbox.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

E-book: het werkboek

‘De praktische kracht van het Enneagram’ is een echt werkboek. Het maakt de rijkdom en kennis van het Enneagram voor jou toepasbaar. Keer op keer kun je de 8 stappen van moedeloos naar moeiteloos doorlopen. Schrijf je liever niet in je boek? Download dan het werkboek met daarin alle oefeningen uit alle stappen.

Wat ons betreft maak je het boek helemaal eigen en gebruik je het ook als werkboek, door er in te schrijven, te mijmeren, te brainstormen met jezelf. Maar voor sommigen is één boek en één proces niet voldoende.

En wat we al aanstipten, sommige mensen schrijven gewoon liever niet in een boek. Maak dan gebruik van dit werkboek. Alle oefeningen uit alle stappen staan erin.

E-book: 9 Enneagramtypes

In ons boek schetsen we vanuit alle 9 karakterstructuren hoe dit Enneagramtype een bepaalde stap zou aanpakken of hoe hij iets ervaart. Om de types verder tot leven te brengen, vind je in dit E-book van elk type een persoonlijke beschrijving. Want hoe zou het werk en leven van elk type er uit kúnnen zien?

Om het hart ‘De praktische kracht van het Enneagram’ te versterken en persoonlijker te maken, laten we elk Enneagramtype vanuit zijn eigen perspectief aan het woord. Telkens wordt vanuit een van de 9 karakterstructuren geschetst op welke manier hij een bepaalde stap zou aanpakken of hoe hij dit ervaart.

Om de types nog wat meer tot leven te brengen, hebben we van elk type een persoonlijke beschrijving gemaakt. Hoe zou het werk en leven van elk type er uit kúnnen zien?

Je ontvangt ook max. 1x per week een e-mail met waardevolle informatie voor jou als manager. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Wil je meer lezen over hoe en wat? Bekijk dan de privacy policy.