Gratis extra’s voor jou!

Graag bieden we je 2 E-booken aan. De E-booken zijn dé perfecte aanvulling op het boek. Download ze gratis!

E-book: 9 Enneagramtypes

Om het hart van ons boek, de praktische kracht van het Enneagram, te versterken en persoonlijker te maken, laten we elk Enneagramtype vanuit zijn eigen perspectief aan het woord. Telkens wordt vanuit een van de negen karakterstructuren geschetst op welke manier hij een bepaalde stap zou aanpakken of hoe hij dit ervaart.

Om de types nog wat meer tot leven te brengen, hebben we van elk type een persoonlijke beschrijving gemaakt. Hoe zou het werk en leven van elk type er uit kúnnen zien?

Download dit gratis mini e-Book voor een nadere kennismaking.

E-book: werkboek

Ons boek, De praktische kracht van het Enneagram, is een echt werkboek. Het maakt de rijkdom en de kennis van het Enneagram voor jou toepasbaar. Keer op keer kun je de 8 stappen van moedeloos naar moeiteloos doorlopen.

Wat ons betreft maak je het boek helemaal eigen en gebruik je het ook als werkboek, door er in te schrijven, te mijmeren, te brainstormen met jezelf.

Maar voor sommigen is één boek en één proces niet voldoende, of schrijf je gewoon liever niet in je boek. Maak dan gebruik van dit werkboek. Alle oefeningen uit alle stappen staan erin.