Rita Capitein: Het onbewuste bewustmaken en transformatie in gang zetten. Dat is in de kern waar Rita zich vanuit Eclectica mee bezig houdt. Zonder omwegen naar de kern. ‘Vanuit vrijheid doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben: teruggeven (en dan in de zin van onbewuste ervaringen en overtuigingen die problemen of belemmeringen veroorzaken bewustmaken en aan mensen teruggeven zodat zij tot een oplossing komen).
Soms een tikje tegendraads en confronterend, maar altijd vanuit de beste intentie voor haar cliënt.

Rita vind je via www.eclectica-enneagram.nl

Hessel Frings: Hessel is mentor en coach voor moeiteloze managers en hun teams. Hij is het gezicht van De Moeiteloze Manager. Het Enneagram leerde hij kennen in 2004. Sindsdien is het een van zijn favoriete instrumenten in de begeleiding van teams en professionals. In zijn programma’s leer je dat succes niet per se een kwestie is van keihard werken, maar van de juiste mindset, helpende gedachtes over jezelf en je omgeving en de goede slimme dingen doen.

Hessel vind je via www.moeitelozemanager.nl

Het Enneagramboek.nl en ‘De praktische kracht van het Enneagram’ is een gezamenlijk project van Rita en Hessel. KvK-gegevens, telefoonnummers en emailadressen vind je op onze eigen sites.

via: https://www.moeitelozemanager.nl/contact/ en https://www.eclectica-enneagram.nl/

Bij aankoop van onze producten zijn onze algemene voorwaarden en het verzend- en leveringsbeleid van toepassing. Deze zijn op deze pagina te lezen.